Sárkányok / Dragons

2014.09.25 23:33

Sárkányok. Oda vagyok a sárkányokért! Már csak a gondolatuk is boldoggá tesz! Fantasy ide vagy oda ez a legjobb lény amit rajzolni lehet. Csak gondoljuk a lehetőségekre amik a sárkányok megjelenítéseiben rejlenek; vékony, fehér sárkányt akarsz rajzolni egy hóból készült koronával? Csak nyugodtan!

Dragons. I love dragons! Just thinking about these majestic creatures makes me happy! Fantasy or not, this is the best being to draw. Just think about the possibilities what lies in the portrait of these creatures; you wanna draw a skinny, white dragon with a crown from snow? Go ahead!

Hogy? Inkább egy hatalmas és rémisztő sárkányt látnál szívesebben? Gyerünk, rajzolj rá vért, had legyen a leg ijesztőbb, legkönyörtelenebb teremtés a Földön!

What? You want to see a dragon what is huge and scary as shit? Go, draw blood on it and let it be the most fearsome, ruthless creature on the Earth!

Ó, hogy inkább egy kis, aranyos sárkányocskát rajzolnál ami a kertedben szunyókál a virágok közt egész nap, vagy a cicákkal játszik? 

 Oh, you more likely want to imagine a small, cute dragon, lying around the flowers of your garden all day or playing with your cats? Hell yeah! 

A lehetőségek végtelenek és senki sem róhat meg a sárkány anatómiailag nem megfelelő megjelenítéséért, hiszen ez a teremtés teljességgel a TIÉD. Természetesen van logikus módja annak, hogy hogy rajzold meg úgy a sárkány izomzatát és a szárnyakat, hogy azok működjenek is, szóval a tervezés és a logikus rajzolás élvezete is a tiéd!

The possibilities are endless and no one can say that you made a mistake with not catching the anatomy of the creature because it is fully YOUR creature to begin with. Of course there is a logical way to draw your dragon’s muscles and wings to make it work so the joy of planning and logical drawing comes ahead this time for real. At least it’ all yours to control!

Elérhetőség

Art, life in two languages lunaconor@mail.com